Наскоро во Киноверзум

2D

Замислен

01 час 44 минути

Жена се враќа во својот дом од детството за да открие дека имагинарниот пријател што го ...

Aнглиски
7 март 2024 (четврток)
2D

Кабрини

12+

Откако стана сведок на болести и сиромаштија во бедните квартови на Њујорк, италијанската имигрантка Франческа Кабрини ...

Aнглиски
7 март 2024 (четврток)
2D

Кунг Фу Панда 4

01 час 34 минути

Откако По ќе биде избран да стане духовен водач на Долината на мирот, тој треба да ...

кинески, англиски
7 март 2024 (четврток)
2D

Land of Bad

16+ 01 час 50 минути

Аматер борбен контролер на воздухопловните сили и ветеран пилот на дрон поддржуваат тим на Делта Форс ...

Aнглиски
14 март 2024 (четврток)
2D

Бегхед

01 час 34 минути

Една млада жена наследува запуштен паб и открива мрачна тајна во неговиот подрум - Baghead - ...

Aнглиски
21 март 2024 (четврток)
2D

Годзила и Конг: Новото Царство

Двајца антички титани, Годзила и Конг, се судираат во епска битка додека луѓето го откриваат своето ...

Aнглиски
28 март 2024 (четврток)
2D

Рели на Патот на Свилата

Родителски Надзор 01 час 33 минути

Тркачи се натпреваруваат на рели со високи влогови по познатата трговска рута на Патот на свилата.

Aнглиски
28 март 2024 (четврток)
2D

Мајчински Инстинкт

01 час 34 минути

Алис и Селин живеат традиционален начин на живот со успешни сопрузи и синови на иста возраст. ...

Aнглиски
28 март 2024 (четврток)
2D

Miami Bici 2

16+ 01 час 42 минути

Претприемачите Пициу и Била добиваат неочекувана шанса од романски клиент и се преселуваат во Лос Анџелес. ...

Aнглиски, Романски
4 април 2024 (четврток)
2D

Monkey Man

16+ 01 час 53 минути

Анонимен млад човек започнува кампања на одмазда против корумпираните водачи кои ја убиле неговата мајка и ...

Aнглиски
4 април 2024 (четврток)
2D

Првиот Предзнак

Една млада Американка е испратена во Рим за да започне живот во служба на црквата, но ...

Aнглиски
4 април 2024 (четврток)
2D

Cat Person

16+ 01 час 58 минути

Кога Маргот, студентка втората година на факултет, оди на состанок со постариот Роберт таа открива дека ...

Aнглиски
11 април 2024 (четврток)
2D

Float

01 час 40 минути

Базирано на романот на Кејт Маршант. Откако за малку ќе се удавеше, една млада жена неочекувано ...

Aнглиски
11 април 2024 (четврток)
2D

Ghostbusters: Frozen Empire

02 час 05 минути

Кога откривањето на древен артефакт ослободува зла сила, новите и старите устерувачи на духови мора да ...

Aнглиски
11 април 2024 (четврток)
Детали Проекции
2D

The Ark and the Aardvark

Адварк по име Гилберт ја зазема работата да ги пренеси сите животни на Ноевата арка.

Aнглиски
25 април 2024 (четврток)
Детали Проекции