КИНОВЕРЗУМ КЛУБ КАРТИЧКА
Стани член на КИНОВЕРЗУМ и добивај попусти со секое гледање на филм.

Неделна програма

КИНОВЕРЗУМ > Неделна програма

Неделни проекции

вторник
24 мај 2022 (вторник)
среда
25 мај 2022 (среда)
четврток
26 мај 2022 (четврток)
петок
27 мај 2022 (петок)
сабота
28 мај 2022 (сабота)
недела
29 мај 2022 (недела)
понеделник
30 мај 2022 (понеделник)
2D

Бедмен

12+ 01 час 22 минути
19 мај 2022 (четврток)
вторник
24 мај 2022 (вторник)
среда
25 мај 2022 (среда)
четврток
26 мај 2022 (четврток)
петок
27 мај 2022 (петок)
сабота
28 мај 2022 (сабота)
недела
29 мај 2022 (недела)
понеделник
30 мај 2022 (понеделник)
2D

Летото кога научив да летам

Родителски Надзор 01 час 27 минути
12 мај 2022 (четврток)
вторник
24 мај 2022 (вторник)
среда
25 мај 2022 (среда)
17:00
четврток
26 мај 2022 (четврток)
петок
27 мај 2022 (петок)
сабота
28 мај 2022 (сабота)
недела
29 мај 2022 (недела)
понеделник
30 мај 2022 (понеделник)
2D

Memory

16+ 01 час 54 минути
19 мај 2022 (четврток)
вторник
24 мај 2022 (вторник)
среда
25 мај 2022 (среда)
четврток
26 мај 2022 (четврток)
петок
27 мај 2022 (петок)
сабота
28 мај 2022 (сабота)
недела
29 мај 2022 (недела)
понеделник
30 мај 2022 (понеделник)
2D

Top Gun: Maverick

12+
26 мај 2022 (четврток)
вторник
24 мај 2022 (вторник)
среда
25 мај 2022 (среда)
20:00
четврток
26 мај 2022 (четврток)
петок
27 мај 2022 (петок)
сабота
28 мај 2022 (сабота)
недела
29 мај 2022 (недела)
понеделник
30 мај 2022 (понеделник)
2D

Си беше еднаш во Србија

Родителски Надзор 02 час 15 минути
5 мај 2022 (четврток)
вторник
24 мај 2022 (вторник)
22:15
среда
25 мај 2022 (среда)
22:15
четврток
26 мај 2022 (четврток)
петок
27 мај 2022 (петок)
сабота
28 мај 2022 (сабота)
недела
29 мај 2022 (недела)
понеделник
30 мај 2022 (понеделник)
2D

Патот кон месечината

Цела Публика 01 час 25 минути
21 април 2022 (четврток)
вторник
24 мај 2022 (вторник)
среда
25 мај 2022 (среда)
четврток
26 мај 2022 (четврток)
петок
27 мај 2022 (петок)
сабота
28 мај 2022 (сабота)
недела
29 мај 2022 (недела)
понеделник
30 мај 2022 (понеделник)
3D

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

12+ 02 час 06 минути
5 мај 2022 (четврток)
вторник
24 мај 2022 (вторник)
среда
25 мај 2022 (среда)
четврток
26 мај 2022 (четврток)
петок
27 мај 2022 (петок)
сабота
28 мај 2022 (сабота)
недела
29 мај 2022 (недела)
понеделник
30 мај 2022 (понеделник)
2D

Соник: Супер еж 2

Родителски Надзор 02 час 02 минути
31 март 2022 (четврток)
вторник
24 мај 2022 (вторник)
17:00
среда
25 мај 2022 (среда)
четврток
26 мај 2022 (четврток)
петок
27 мај 2022 (петок)
сабота
28 мај 2022 (сабота)
недела
29 мај 2022 (недела)
понеделник
30 мај 2022 (понеделник)
2D

Јавач на змеј

Цела Публика 01 час 31 минути
21 април 2022 (четврток)
вторник
24 мај 2022 (вторник)
среда
25 мај 2022 (среда)
четврток
26 мај 2022 (четврток)
петок
27 мај 2022 (петок)
сабота
28 мај 2022 (сабота)
недела
29 мај 2022 (недела)
понеделник
30 мај 2022 (понеделник)
X
X