Во моментов во Киноверзум

2D

Авантурите на Биби и Боби – Волшебната шума

цела публика 45 minutes

Со најновите авантури на Биби, Боби и жителите на волшебната шума, подгответе се за револуција, тајни ...

Македонски
7 јуни 2024 (петок)

#4 Кисела Вода

 • 20:00 Кисела Вода
 • 18:00 Кисела Вода
 • 18:00 Кисела Вода
 • 16:00 Кисела Вода
 • 19.30 Кисела Вода
 • 18:00 Кисела Вода

#3 Велес

 • 17:00 Велес
 • 18:30 Велес
 • 18:30 Велес
 • 18:00 Велес
 • 18:00 Велес
 • 17:00 Велес
 • 17:00 Велес
 • 18:30 Велес

#2 Штип

 • 18:30 Штип
 • 17:00 Штип
 • 17:00 Штип
 • 18:30 Штип
 • 18:30 Штип
 • 18:30 Штип
 • 17:00 Штип
 • 18:00 Штип
2D

Butterfly Tale

ЦП 01 час 28 минути

Две пеперутки стануваат пријатели за време на нивната годишна миграција на југ. Сепак, нивното патување не ...

Aнглиски
6 јуни 2024 (четврток)
Детали Проекции
2D

Младиот Винету и изгубените биволи

РН 01 час 43 минути

12-годишниот син на поглаварот, Винету, се замислува себеси како голем воин, додека неговиот татко, Инчу Чуна, ...

Македонски
6 јуни 2024 (четврток)
Детали Проекции

#4 Кисела Вода

 • 20:00 Кисела Вода
 • 19:15 Кисела Вода

#2 Штип

 • 18:00 Штип
 • 18:00 Штип

#3 Велес

 • 18:00 Велес
2D

Ezra

16+ 01 час 40 минути

Комичарот Макс заедно со поранешната сопруга Џена се грижи за својот син Езра кој има аутизам. ...

Aнглиски
13 јуни 2024 (четврток)
2D

Опаку Наопаку 2

РН 01 час 40 минути

Следете ја Рајли, во нејзините тинејџерски години, наидувајќи на нови емоции.

Aнглиски
13 јуни 2024 (четврток)
Детали Проекции

#4 Кисела Вода

 • 20:00 Кисела Вода
 • 18:00 Кисела Вода
 • 17:30 Кисела Вода

#3 Велес

 • 18:00 Велес
 • 18:00 Велес
 • 18:00 Велес
 • 18:00 Велес
 • 18:00 Велес

#2 Штип

 • 18:00 Штип
 • 18:30 Штип
 • 18:00 Штип
 • 18:00 Штип
2D

Набљудувачи

12+ 01 час 40 минути

Една млада уметница се губи во голема шума во западна Ирска. Откако ќе најде засолниште таа ...

англиски
6 јуни 2024 (четврток)

#4 Кисела Вода

 • 22:15 Кисела Вода
 • 22:15 Кисела Вода
 • 22:00 Кисела Вода

#3 Велес

 • 22:15 Велес
 • 22:15 Велес
 • 22:15 Велес
 • 22:15 Велес
 • 22:15 Велес
 • 21:45 Велес
 • 21:45 Велес
 • 22:15 Велес
 • 22:15 Велес
 • 22:15 Велес
 • 22:15 Велес
 • 22:15 Велес
 • 22:15 Велес
 • 22:15 Велес

#2 Штип

 • 22:15 Штип
 • 22:15 Штип
 • 22:15 Штип
 • 22:15 Штип
 • 22:15 Штип
 • 22:15 Штип
 • 22:15 Штип
 • 22:15 Штип
 • 22:35 Штип
 • 18:00 Штип
 • 22:15 Штип
 • 22:15 Штип
2D

Лоши Момци: Сè или ништо

16+ 01 час 50 минути

Ова лето, омилените лоши момци на светот се враќаат со својот неверојатен микс од акција и ...

англиски
6 јуни 2024 (четврток)

#4 Кисела Вода

 • 21:45 Кисела Вода
 • 21:30 Кисела Вода
 • 22:15 Кисела Вода
 • 20:00 Кисела Вода
 • 21:15 Кисела Вода
 • 22:00 - Кисела Вода
 • 22:30 Кисела Вода
 • 21:15 Кисела Вода
 • 22:00 Кисела Вода
 • 20:00 Кисела Вода
 • 20:30 Кисела Вода
 • 22:00 Кисела Вода
 • 20:00 Кисела Вода
 • 21:15 Кисела Вода

#3 Велес

 • 20:00 Велес
 • 20:00 Велес
 • 20:00 Велес
 • 20:00 Велес
 • 20:00 Велес
 • 19:30 Велес
 • 19:30 Велес
 • 20:00 Велес
 • 20:00 Велес
 • 20:00 Велес
 • 20:00 Велес
 • 20:00 Велес
 • 20:00 Велес
 • 20:00 Велес

#2 Штип

 • 20:00 Штип
 • 20:00 Штип
 • 20:00 Штип
 • 20:00 Штип
 • 20:00 Штип
 • 20:00 Штип
 • 20:00 Штип
 • 20:00 Штип
 • 20:30 Штип
 • 20:00 Штип
 • 20:00 Штип
 • 21:00 Штип
 • 20:00 Штип
 • 20:00 Штип