Освежи се
пред филмот во

Kinoverzum
Lounge Bar

Kinoverzum Lounge Bar е дел од Киноверзум во Свети Николе и има капацитет за 60 гости.

Kinoverzum Lounge Bar работи секој ден и и овозможува на публиката во Киноверзум да ужива со свежо подготвена храна, кафе со врвен квалитет и освежителни коктели и пред и после филмовите.

За време на летната сезона е отворена и летна градина со капацитет до 40 лица.

Прослави во

Kinoverzum
Lounge Bar

Kinoverzum Lounge Bar е идеален избор за секаков тип на мали веселби, родендени, коктели, како и состаноци, бизнис средби, презентации, семинари

Ако барате ресторан со современ европски ентериер, каде се служат традиционална македонска храна и интересни интернационални јадења, Kinoverzum Lounge Bar е вистинското место за Вас.

Веднаш до ресторанот се наоѓа бесплатен паркинг во наша сопственост, кој има капацитет за околу 100 возила.