Катче за најмалите во

Киноверзум

Ново место за најмалите: игра, смеа и забава. Игротека Оскар во Киноверзум во Свети Николе нуди супер забава за нашата најмлада публика.

Закажете го роденденот на Вашето дете и заеднички создавајте моменти на среќа.