Сакате да комбинирате учење со филмска забава? Ние сме тука да го направиме одењето на кино незаборавно искуство! 📽️📚 Учењето никогаш не било толку забавно!🍿🎬🎓

Кој вели дека најдобрите филмови се резервирани само за вечерните часови? Придружете ни се на организирани училишни филмски проекции во кој било период од денот и добијте специјални намалени цени! 🕐🎫

Така, филмската магија може да трае цел ден. 🌞Зошто во Кино(верзум)? 📽️


Киното ги запознава децата со светот на филмот, дизајнот на звук и специјалните ефекти и со одење во кино учениците ја негуваат љубовта кон раскажувањето приказни. 🐉📖 Анализирањето на филмските заплети и ликови го изострува критичкото размислување кај учениците и ги подобрува способностите за решавање проблеми. 🕵️‍♂️🧩

🌍Филмовите од целиот свет им овозможуваат на учениците да се запознаат со различни култури и јазици. Гледањето филм е како мини авантура низ светот која ги проширува нивните хоризонти.


🎥 Изберете ја вашата заедничка филмска авантура! 🍿


Разгледајте ја нашата веб страница и изберете филм од актуелната програма.

Не знаете кој филм да го одберете? 🧙‍♂️🎞️ Не грижете се – нашите вработени се тука да ви помогнат да го изберете совршениот филм за вашето одделение!


Дополнете ја филмската магија со топли пуканки🍿


Во Киноверзум ве очекува прекрасно мени, специјално направено да го надополни вашето филмско патување. 🎫

Освен филмот, можете да изберете и пакет од топли пуканки и пијалоци.


Ценовник


Наведените цени се применуваат во сите Киноверзум кина за организирани групи од училишта или од други образовни установи (градинки, основни или средни училишта, универзитети) и не се применливи за друга категорија. За постигнување на цените потребен е минимум од 50 посетители, во спротивно важат редовните цени за групи над 20 лица.

Влезот за наставниците, односно лицата кои ги придружуваат учениците е бесплатен.


Апликација


Нашиот црвен тепих е подготвен! 🍿 Ве молиме пополнете ја следнава апликација и ние ќе стапиме во контакт за да го потврдиме терминот.


Закажете проекција за ученици

Податоци за контакт

Податоци за роденденот

Ве молиме разгледајте кои филмови се достапни во програмата во моментов. За изборот можете да се консултирате и со нашите вработени.

CAPTCHA image