🎉 Светла, камера, ЗАБАВА! 🍿🎈Без разлика колку години полните, роденден во кино секогаш звучи како добра идеја. Поканете го вашето семејство и пријатели и прославете го роденденот на весел и оригинален начин во Киноверзум. Можете да одберете од најпопуларните филмови од нашиот репертоар, 🎥 а филмското искуство можете да го надополните со пакет од пуканки и пијалок. 🍿🥤

🦸‍♂️🦸‍♀️Бидете филмски херои на денот и соберете добро друштво, донесете добро расположение и сите заедно уживајте на роденденската забава гледајќи го филмот кој го сакате. Ние нудиме пакет со билети и пуканки по специјална роденденска цена.🎈 Се уште не знаете зошто да го изберете Киноверзум за Вашата роденденска забава?!

  • ✨ Фантастично филмско искуство
  • 🤣 Смеење до солзи
  • 🍿 Вкусни пуканки и останати грицки
  • 🥤 Голем избор на пијалоци
  • 📽️ Најнови филмови
  • 🎂 Можете да си донесете и роденденска торта (за која е потребно да имате комерцијален документ од слаткарницата).

⛔ Ве молиме имајте предвид дека не дозволено внесување на храна и пијалоци од надвор.

Сите проекции се јавни и може да има и друга публика во салата. За да закажете приватна проекција потребно е да имате најмалку 30 гости.


ЦеновникАпликација


Ве молиме пополнете ја следнава апликација и ние ќе стапиме во контакт за да го закажеме роденденот.


Закажете роденден

Податоци за контакт

Податоци за роденденот

Ве молиме разгледајте кои филмови се достапни во програмата во моментов. За изборот можете да се консултирате и со нашите вработени.

CAPTCHA image