Содржина

Гру, Луси, Марго, Едит и Агнес го пречекуваат новиот член на семејството, Гру Јуниор, кој има намера да го измачува својот татко. Гру се соочува со нов непријател, Максим Ле Мал и неговата девојка Валентина, и со тоа семејството е принудено да бега.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете