Содржина

Ажурирана верзија на филмот „Twister“ од 1996 година, кој се фокусира на пар ловци на бури кои ги ризикуваат своите животи обидувајќи се да тестираат експериментален систем за предупредување за временски непогоди.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете