Резервација на билети


Доколку сакате да резервирате билети за определена проекција, тоа можете да го направите со испраќање порака на нашиот Фејсбук профил, Инстаграм профил или телефонски на 032 440 151 (само за Свети Николе), односно на 071 29 02 39 (само за Велес).

Наскоро ќе биде достапна опција за онлајн купување на билети. 


Редовни цени


Цените на билетите во Киноверзум се:

  • 200 денари за 2D проекции
  • 240 денари за 3D проекции

Клуб цени


Цените на билетите за корисниците на клуб картичка се:

  • 190 денари за 2D проекции
  • 230 денари за 3D проекции

Клуб цени за студенти на МСУ


Цените на билетите за корисниците на клуб картичка кои се студенти на Меѓународен Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“ се:

  • 170 денари за 2D проекции
  • 210 денари за 3D проекции

Цени за групи над 20 луѓе


Цените на билетите за групи над 20 луѓе се:

  • 180 денари за 2D проекции
  • 220 денари за 3D проекции