2гласа 5

Содржина

Вулверин се опоравува од повредите кога се вкрстува со гласноговорникот, Дедпул. Тие се здружуваат за да го победат заедничкиот непријател.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете