2гласа 5

Содржина

Во 1980-тите години во Холивуд Максин Минкс, ѕвезда на филмови за возрасни и амбициозна актерка конечно добива својата голема шанса. Но, додека мистериозниот убиец ги демне ѕвездите на Холивуд, траг од крв се заканува да го открие нејзиното злокобно минато.

Видео и фотографии

1 видео 4 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете