Вечерва во Аурора Ресорт & Спа – Берово беше врачена првата плакета на  Киноверзум – 3D кино во Свети Николе за посебен придонес во афирмацијата на филмската уметност во Источниот регион. 🎬

Плакетата доаѓа од Здружението на новинари на Македонија – Регионален актив на новинари “Исток” – Штип. 🥰

Помеѓу другите наградени има многу успешни компании од земјава и за нас претставува вистинска чест да бидеме дел од најдобрите од истокот.
 

Слични написи