1гласа 5

Содржина

Сигурни извори тврдат дека 10-годишната Луси – всушност тивка и симпатична ученичка од основно училиште – ќе ограби банка во пешачката зона Битигхајм-Бисинген. Нејзиниот мотив е лесен да се разбере: машината за сладолед од GLAETERIA FELICITÀ, продавницата на родителите на Луси, се расипа. На Луси и требаат пари за да купи нова машина, за да го спаси семејниот бизнис.

Проекции

Избери кино

  • #3 Велес
  • #4 Кисела Вода
  • #2 Штип

Можеби ќе сакате да ги погледнете