На 26.02.2022 (сабота) во Киноверзум, единственото универзитетско 3D кино, се одржа премиерата на новиот македонски филм „Најголемата вистина“ во режија на Мартин Цветковски. Екипата од филмот гостуваше во Киноверзум на првото прикажување на филмот. По прикажувањето на филмот публиката имаше можност да се запознае со дел од екипата, актерите и режисерот. Во кратка сесија после […]