1гласа 5

Содржина

12-годишниот син на поглаварот, Винету, се замислува себеси како голем воин, додека неговиот татко, Инчу Чуна, верува дека уште многу треба да научи. Кога стадото биволи нема да се врати со што ќе го загрози опстанокот на племето, Винету ја користи можноста да се докаже пред татка си. Заедно со сестра му Ншо-Чи и младиот сираче Том, Винету тргнува во опасна авантура да ги спаси Апачите.

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода
  • #2 Штип
  • #3 Велес

Можеби ќе сакате да ги погледнете