6гласа 3.3

Содржина

Во потрага по нов дом, Огли завршуваат во прекрасното, мирно село Смеливил. За жал, Смеливил има смрдлив проблем: локалната депонија за ѓубре го расипува местото. Мора да се направи нешто.

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода

Можеби ќе сакате да ги погледнете