Во Киноверзум на Меѓународен Славјански Универзитет во Свети Николе на 11.11.2022 се одржа Stand-up comedy show со Ивана Наскова и Срѓан Слијепчевиќ. Студентите на МСУ можеа да го проследат настанот по специјални цени. Дополнително, Киноверзум, единственото универзитетско 3D кино, додели и бесплатни влезници за настанот на студентите на МСУ.


Слични написи