Киноверзум – 3D кино во Свети Николе доби известување за своето прво признание. Признанието доаѓа од Здружението на новинари на Македонија – Регионален центар на новинари “Исток” – Штип.  Помеѓу другите наградени има многу успешни компании од земјава и за нашето кино претставува вистинска чест да биде дел од најдобрите од истокот. Признанието ќе биде врачено на […]