М-р Михаела Ѓорчева, член на Управен Одбор на МСУ и основач на Киноверзум во Њујорк ги претставуваше Киноверзум и Меѓународен Славјански Универзитет на престижниот 2023 Forbes Power Women’s Summit. Самитот се одржа во четврток, 14 септември 2023 година, во познатиот Линколн Центар на Менхетен во Њујорк, САД. Овој настан е собир на жени визионерки од […]