По повод Меѓународниот ден на жената, м-р Михаела Ѓорчева, член на Управен Одбор на Меѓународен Славјански Универзитет и основач на Киноверзум учестуваше на Forbes 30/50 самитот кој се одржа во Абу Даби од 5. до 8. март 2024 година. Forbes 30/50 самитот се одржува трета година по ред, а годинава обедини над 350 успешни жени […]