По цели 35 години, Кисела Вода повторно ќе добие кино, Киноверзум! Во Домот на култура „Билјана Беличанец“ денес беше потпишан договор за користење на салата. Потписници на договорот беа Влатко Зафирковски, директор на Дом на култура „Билјана Беличанец“, и м-р Михаела Ѓорчева, основач на Киноверзум. На потпишувањето присуствуваше и градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце […]