Содржина

Семејството Адамс се заплеткува во откачени авантури и се наоѓа во урнебесни судири со секакви ликови. Продолжение на анимираниот филм од 2019 „Семејството Адамс“.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Проекции

  • 17:00
  • 17:00
  • 17:00
  • 17:00
  • 17:00