Содржина

Рајдер и кутрињата се повикани во Авантуристичкиот град да го спречат градоначалникот Хамдингер да ја претвори раздвижената метропола во хаос.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете