Содржина

И покрај силниот терен, одбојкарскиот тим Карасуно напредува во прелиминарниот круг на турнирот Харутака во префектурата Мијаги за да стигне до третиот круг.

Видео и фотографии

4 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете