1гласа 5

Содржина

Кога тинејџерката Присила Болие ќе го запознае Елвис Присли, човекот кој веќе е рокенрол суперѕвезда станува некој сосема неочекуван во приватните моменти: возбудлива љубов, сојузник во осаменоста, ранлив најдобар пријател.

Проекции

Избери кино

  • #2 Штип
  • #3 Велес
  • #4 Кисела Вода

Можеби ќе сакате да ги погледнете