1гласа 5

Содржина

Филмска приказна за потеклото на Оптимус Прајм и Мегатрон, познати како заколнати непријатели. Но, тие некогаш биле пријатели поврзани како браќа кои ја променија судбината на Сајбертрон засекогаш.

Можеби ќе сакате да ги погледнете