Содржина

Приказна за Барни, чуден тинејџер и Рон , неговиот нов уред што оди и зборува. Техничките проблеми на Рон, ги тераат Рон и Барни да научат нешто повеќе за вистинското пријателство, далеку од социјалните мрежи.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Проекции

  • 12:00
  • 12:00
  • 12:00
  • 12:00
  • 12:00