1гласа 5

Содржина

 

Откако По ќе биде избран да стане духовен водач на Долината на мирот, тој треба да најде и да тренира нов воин на змејот, додека злобната волшебничка планира повторно да ги повика сите господари негативци кои По ги победил во духовното царство.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода
  • #3 Велес
  • #2 Штип

Можеби ќе сакате да ги погледнете