2D

Присила

16+ 01 час 53 минути

Кога тинејџерката Присила Болие ќе го запознае Елвис Присли, човекот кој веќе е рокенрол суперѕвезда станува ...

Aнглиски
23 мај 2024 (четврток)

Избери проекции

20:00 Штип
2D

Back to Black

02 час 02 минути

Животот и музиката на Ејми Вајнхаус, низ патувањето од адолесценцијата до зрелоста и создавањето на еден ...

Aнглиски
9 мај 2024 (четврток)

Избери проекции

2D

Гарфилд

Родителски Надзор 01 час 41 минути

Гарфилд (Крис Прат), светски познатата мачка која мрази понеделник, сака лазањи, ќе има дива авантура на ...

Aнглиски
23 мај 2024 (четврток)

Избери проекции

19:00 Штип
2D

Фуриоза: Сага за Лудиот Макс

16+ 02 час 28 минути

Приказната за потеклото на отпадничкиот воин Фуриоза пред нејзината средба и здружување со Лудиот Макс.

Aнглиски
23 мај 2024 (четврток)

Избери проекции

21:00 Штип
2D

Тарот: Карти на Смртта

16+ 01 час 32 минути

Кога група пријатели невнимателно го прекршуваат светото правило на читањата на Тарот, тие несвесно ослободуваат неискажливо ...

Aнглиски
9 мај 2024 (четврток)

Избери проекции

2D

Планета на Мајмуните: Ново Кралство

12+

Многу години по владеењето на Цезар, еден млад мајмун оди на патување што ќе го натера ...

Aнглиски
9 мај 2024 (четврток)

Избери проекции

2D

Предизвикувачи

16+ 02 час 11 минути

Таши, поранешен тениски вундеркинд која стана тренер, е омажена со шампион кој има серија на порази. ...

Aнглиски
2 мај 2024 (четврток)

Избери проекции