Chris Pratt

Biography

Filmography

Movie Name Премиера
Гарфилд 23 May 2024 (Thursday)
Чувари на галаксијата 3 4 May 2023 (Thursday)
Супер Марио 6 April 2023 (Thursday)
Тор: Љубов и грмотевица 7 July 2022 (Thursday)
Светот Јура: Надмоќ 9 June 2022 (Thursday)
Напред 5 March 2020 (Thursday)