Содржина

Сè уште гневен од загубата на Гамора, Питер Квил го собира својот тим за да го одбрани универзумот, и еден од нивните – мисија што може да значи крај на Чуварите ако не се успешни.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете