Содржина

Од Дизни и Пиксар во Киноверзум доаѓа филмот Напред во 3D.
Во далечното минато, кога светот беше волшебен… Двајца браќа одат на голема, величествена мисија во потрага по она малку магија што останало во светот со цел да поминат уште еден ден со нивниот татко. Насмејте се до солзи на авантурите на браќата Лајтфут во Киноверзум.
Напред – од 5-ти март во 3D во Киноверзум – твојот филмски универзум.

Видео и фотографии

1 видео 6 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете