5гласа 4.4

Содржина

Гарфилд (Крис Прат), светски познатата мачка која мрази понеделник, сака лазањи, ќе има дива авантура на отворено! По неочекуваното повторно обединување со неговиот одамна изгубен татко – разбушавената улична мачка Вик (Семјуел Л. Џексон) – Гарфилд и неговиот кучешки пријател Оди се принудени од нивниот совршено разгален живот да му се придружат на Вик во урнебесен грабеж со големи влогови.

Видео и фотографии

1 видео 8 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете