1гласа 5

Содржина

„Замислени пријатели” е за девојче кое открива дека има способност да ги гледа замислените пријатели на луѓето– и што прави со таа супер моќ — тргнува во магична авантура за повторно поврзување на заборавените пријателчиња со нивните деца.

Проекции

Избери кино

  • #4 Кисела Вода
  • #3 Велес
  • #2 Штип

Можеби ќе сакате да ги погледнете