Содржина

Во училиштето за зајачици се случува назначувањето на новите „мајсторски зајачиња“ од магичното златно јајце. Откако го избра Макс, градско зајаче, за кандидат за шампион за зајаче, златното јајце наеднаш поцрнува.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете