Содржина

Поранешeн оператор на специјалните сили презема работа за да обезбеди безбедност за новинарка додека таа интервјуира диктатор, но среде интервјуто избива воен удар, тие се принудени да избегаат во џунглата каде што мора да преживеат.

Видео и фотографии

1 видео

Проекции