Содржина

Пензиониран оперативец на специјалните служби копнее по повеќе адреналин. Така, како фриленсер тој станува телохранител на една новинарка. За време на нејзиното интервјуирање на еден диктатор се случува државен удар, па тие се принудени да избегаат во џунглата каде што мора да преживеат.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете