Содржина

Биографски приказ за Тома Здравковиќ, неговите почетоци и врвот на неговата слава, човек кој се памети не само по песните и начинот на кој ги пееше, туку и по однесувањето и душата.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете