Содржина

Години пред да стане претседател на Панем, 18-годишниот Кориоланус Сноу останува последната надеж за неговата избледена семејна лоза.

Со наближувањето на десеттите по ред Игри на гладните, младиот Сноу станува вознемирен кога ќе биде назначен за ментор на Луси Греј Берд од Дистрикт 12. Обединувајќи ги нивните инстинкти, тие се тркаат со времето за на крајот да откријат кој е песнопојка, а кој е змија.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете