Содржина

Кога поранешен војник кој открива злато во пустината Лапонија се обидува да го однесе пленот во градот, нацистичките војници предводени од брутален СС офицер се борат против него.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете