Содржина

Базиран на една од најпопуларните германски книги за деца, „Патот кон месечината“ ја раскажува приказната за малиот Пит кој тргнува на волшебно патување заедно со г-дин Зумземан и Сендмен, за да ја спаси својата помала сестра од злобниот човек на Месечината.

Видео и фотографии

1 видео 3 фотографии

Проекции

 • 17:00
 • 12:00
 • 12:00
 • 12:00
 • 12:00
 • 17:00
 • 17:00
 • 12:00
 • 12:00
 • 17:00
 • 15:00
 • 12:00
 • 17:00
 • 15:00
 • 12:00
 • 12:00
 • 12:00
 • 12:00
 • 12:00
 • 12:00
 • 12:00