Содржина

По неколку години скриени од човечкиот свет, Нинџа желките се обидуваат ги освојат срцата на њујорчани и да бидат прифатени како нормални тинејџери. Нивната нова пријателка, Ејприл О’Нил, им помага да се вклучат во мистериозен криминален синдикат, но тие се наоѓаат во неволја кога ќе бидат нападнати од група на мутанти.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете