Содржина

Долгоочекуваниот роденден ќе биде сосема поинаков отколку што тој замислуваше. Помалата сестра се разболува, а никој нема време да го слави Кале. Тој бега од дома во знак на протест кон неговата баба, која всушност живее прилично блиску. Едноставно, за да стигне таму, прво мора да помине низ шумата.

Видео и фотографии

1 видео