Содржина

Самоуверената Марла Грејсон е професионална старателка која за грижи за стари лица кои не можат да се грижат за себеси. Таа успешно ги цеди старите лица кои немаат живи наследници на нивното богатство се додека не направи погрешен чекор.

Видео и фотографии

1 видео 5 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете