Содржина

Откако една црна мечка ненамерно конзумира кокаин, група на луѓе составена од полицајци, криминалци, туристи и тинејџери се собира во шумата каде што е мечката.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете