Содржина

Мишел (Робертс) и Ален (Брејси) се во врска. Тие конечно решаваат да ги поканат своите родители да зборуваат за бракот. Излегува дека родителите веќе добро се познаваат, што доведува до различни мислења за бракот.

Видео и фотографии

1 видео

Можеби ќе сакате да ги погледнете