Содржина

Закопчајте се, ви претстои опасно возење додека Маша тргнува на фантастично патување од шумата до градот и назад. Првата станица е свадбата и во моментот кога ќе пристигне Маша, следуваат неволји! Додека си игра со превезот на невестата, Маша прави врева, се трка на количка за колачи и брка гулаби. Ќе бидете вовлечени во волшебна и трогателна Божиќна бајка центрирана околу дванаесет месеци. Маша и нејзиниот нов пријател ќе направат се за да го запалат духот на магијата во нивните срца. Подгответе се за неочекувани пресврти и возбудливи моменти, вистинската авантура е веднаш зад аголот.

Можеби ќе сакате да ги погледнете