Содржина

Романтична комедија за луѓето кои работат на венчавки за да создадат совршен ден за паровите кои се венчаат, додека нивните сопствени врски се чудни, луди и далеку од совршени.

Видео и фотографии

1 видео 2 фотографии

Можеби ќе сакате да ги погледнете