Содржина

Злобниот дабар ја покрива џунглата со опасна розова материја која експлодира кога ќе дојде во контакт со вода. Со приближувањето на сезоната на дождови, различниот тим од животни мора да побрза да го најде противотровот.

Можеби ќе сакате да ги погледнете